Maritiem 's-Hertogenbosch, 16 september 2017
Fotoverslag van Jeanne van der KrabbenDe weersvoorspelling is slecht maar tegen 12.00 uur begint het op te klaren. We beginnen ons optreden op het podium in de Jan Heinstraat.

Het zonnetje komt er door en we zetten in met  “Hoor je het ruisen der golven” en Mijn Vissersmeisje. Op de bankjes bij de stand van Schrobbelaartje blijven de toeschouwers zitten luisteren. Na ons optreden krijgen we een heerlijk borreltje schrobbelaar natuurlijk.

We vervolgens onze weg naar café D’N Burger . Annie bestelt eerst nog een portie mosselen om naar binnen te werken. Wij lopen alvast door. We zingen uit volle borst en het vele publiek zingt gezellig mee.

We hebben even pauze en gaan alvast naar de Korenbrugstraat om een terrasje te pakken.  Eerst nog even langs Kees Kroket om te reserveren dat we met 25 koorleden komen eten om 17.00 uur. We hebben maar 1 uur voordat we bij Hotel Centraal het Captains Dinner gaan opluisteren.

Het weer blijft goed en we drinken een pilsje. Dan gaan we voor ons 3e optreden. De sfeer op de terrassen is goed en er wordt volop mee gezongen met onze zeemansliederen.

Met z’n allen gaan we eten en drinken er een borrelglaasje water bij. Na het eten gaan we naar Hotel Centraal waar we voor we naar binnen gaan een reporter van het Brabants Dagblad tegen komen. Hij heeft een aantal vragen hoe het gegaan is en wat we verder nog gaan doen. Ook wil hij een foto op de trappen. Chris de foto is erg mooi geworden.

Op naar CaptainsDinner.  We zingen o.a.” De vissers van Capri en Aan het strand stil en verlaten”. De Captains zingen uit volle borst mee met het lied “Op de woelige baren”. Het geluid is niet optimaal maar hier werd op geheel eigenwijze invulling aan gegeven.

Al met al een keigezellige Maritiem.

Bedankt allemaal.          
(p.s. het is nog door gegaan tot in de late uurtjes)