Korendag bij Muziekcafé Lohengrin 2 juni 2019

 

Het is een zon overgoten dag. De eerste tropische dag van het jaar. Vanmorgen zijn de heren van het koor al om 9.15 begonnen met het opzetten van de tenten dit zodat de optredende koren en het publiek in de schaduw kan zitten.

De optredende koren zijn:

Van Alles Wa uit Herpen

Bella Donna’s uit ’s-Hertogenbosch

De Bossche Bluumkes uit ’s-Hertogenbosch die door prive omstandigheden helaas verhinderd  zijn. Jammer maar de volgende keer beter.

Tis nie te Geleuve

Annie Hendriks onze voorzitster spreekt een welkomstwoord en Tis nie te Geleuve zingt “In mijn hartje klein”. De muzikale middag kan beginnen.

Van Alles Wa bijt de spits af. We hebben wat problemen met het geluid maar uiteindelijk    komt alles goed. Het koor begint met hun eigen clublied “de Fles” en nog meer gezellige nummers. Het publiek begint warm te draaien. Daarna betreden de Bella Donna’s het podium en zingen leuke nummers die het publiek gezellig meezingt. Dan zijn we zelf  Tis, nie te Geleuve, aan de beurt en ze zingen o.a. “Dans met mij tot morgenvroeg en Het Bloemenmeisje”.

Dan is het pauze en de hapjes gaan rond.

Na de pauze zingen de koren weer ieder zo’n 25 minuten. De omstanders zingen mee en er wordt gedanst. Er worden door de koren ook meezingers gezongen zodat iedereen op het terras gezellig mee swingt.

Tot slot Van Alles Wa en Bella Donna’s en Tis nie te Geleuve allemaal bedankt.


Klik hier voor foto's van deze gezellig samenzijn!

 

Noorderkroon Brabantzorg 5 juni 2019

 Het is een gezellige middag met een geweldig publiek. De bewoners zijn in grote getale gekomen om ons te horen zingen.

We beginnen met “In Montmartre staat een huisje” en natuurlijk het lied wat iedereen mooi vind “In mijn hartje klein”. Leo heeft de grote boeken op de tafels neer gelegd en er wordt door de bewoners hard mee gezongen.

Ook als we het nieuwe nummer Bora Bora zingen wordt er meegezongen. Nadat we een half uurtje gezongen hebben we even een kleine pauze. Daarna zingen we de nummers “Als sterren aan de hemel staan, Het bloemenmeisje” en natuurlijk niet te vergeten “het Zwerverslied”.

Na ons optreden drinken we nog wat en blijven gezellig met het koor eten. Keukenbrigade Noorderkroon het was geweldig verzorgd en we hebben heerlijk gegeten.

Klik hier voor de foto's.

Allemaal bedankt!
Jeanne van der Krabben