Korendag in Kerstsfeer Muziekcafé Lohengrin

 

We hebben een heerlijke gezellige middag gehad met medewerking van  Accorda accordeon vereniging uit Vlijmen, Duo Henri en Maartje,  Smartlappenkoor  Deuterse Mix en Smartlappenkoor Tis nie te Geleuve.

Het is een afwisselend programma voor ieder wat wils. Accordeon vereniging
  Accorda begon als eerste en eenieder was enthousiast omdat  het een ander genre muziek was dan verwacht was. Meer afwisseling en variatie is welkom.

Duo Henri en Maartje gingen voortvarend van start op de Nederlandstalige tour.  Er wordt volop mee gezongen.  Deuterse Mix gaat van start en komen op met gekleurde lampjes en oorbellen die   glinsteren het is een mooi gezicht.

Er komt steeds meer publiek binnen en het loopt aardig vol.  Het is een gezellige boel.  Tis nie te Geleuve begint aan hun optreden ze zingen o.a. Hoog daar aan de hemel en ondertussen wordt er met de hapjes rondgegaan.

Het trio van Accorda speelt een aantal nummers alleen en dan beginnen we aan  het tweede optreden met Accorda er wordt volop meegezongen. Op de zang van Duo Henri en Maartje  gaan ook de beentjes van de vloer tijdens een Engelse wals. De polonaise wordt ingezet bij het optreden van Smartlappenkoor Deuterse Mix.  We sluiten af met Tis nie te Geleuve die aan het eind van hun optreden Winter wonderland en Jingle Bells ten gehore brengen.

Rien bedankt voor het bedienen van de vele knopjes en stekkertjes zodat we een geslaagde middag hadden.

Het was een gezellige middag, allemaal bedankt en hele fijne feestdagen en een voorspoedig  2019 met heel veel zangplezier.

     Klik hier voor de foto's van onze kerstmiddag in Muziekcafé Lohengrin